Produkter fra denne butikken er for øyeblikket utilgjengelige i dette landet. Handle i andre butikker ved å bruke Glopal-tjenester.

Tidligere

Neste

Av: derek blais | 4. september 2021

Anthony Ferrante med hullskuddet i motoen

2021 International Six Days of Enduro er offisielt over. Dette vil være en rask oppsummering av teamresultatene, og vi vil ha en oppsummering av racing og individuelle resultater tidlig neste uke, forhåpentligvis med noen innspill fra MojoMotoSport Club Team-rytterne. Dag 6 var et 4-runders moto-løp hvor de kjørte 22 ryttere om gangen. Startrekkefølgen ble snudd fra tregeste til raskeste, og avsluttet med World Trophy Teams for menn. Her er hvor alle står etter 6 brutale dager med racing:

Det amerikanske World Trophy Team endte på pallen på tredjeplass. Robert, Girroir, Michael og Sipes med nok en solid innsats og flotte resultater!

US Women's World Trophy Team raserte absolutt konkurransen, og avsluttet ISDE 15 minutter foran 2. plass britene. Brandy Richards har bevist at hun er den raskeste kvinnen på Six Days, med en 48. plass totalt.

Junior World Trophy Team endte på 11. plass, selv med tapet av Austin Walton. Flott jobbet folkens og bli frisk snart!

Ingen stor rystelse i klubblagets rangeringer, siden det er praktisk talt umulig å ta opp veldig mye tid i Moto-testen. Her er hvor de amerikanske lagene avsluttet:

NGPC/NHHA/D37 – 113. plassering (-41) Tyler Vore ute

Vi er bare så stolte av alle de amerikanske syklistene med deres store innsats og vinnerånd. Gratulerer til alle som er ferdige. Vi er spesielt glade for topp 5-plasseringen for MojoMotoSport Club Team, og vi vil dele hvordan Anson, Josh og Anthony gjorde det individuelt i den siste avslutningen. VEIL Å GÅ TEAM USA!!